DöNER PLANA

DöNER PLANA Kipdöner/kalfsdöner, 100% halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1127 beoordelingen
8 mei 2021 om 8:59 Heerlijke durums gegeten met lekkere knapperige patat.
7 mei 2021 om 21:19 Ik ben normaal een trouwe klant, maar je krijgt zo weinig voor wat je betaalt nu. Helaas...
6 mei 2021 om 20:06 Bij 3 gerechten aangegeven met 2x saus, slechts 1x ontvangen! Is al vaker gebeurd, Beetje sneu als er zo bezuinigd moet worden.
6 mei 2021 om 10:23 Ze hadden een slechte dag, denk ik, maar de teleurstelling was groter over het 'broodje gezond' wat ik had besteld. Sla, die je bv bij een kapsalon krijgt, op een sompig broodje met (amper) gesmolten kaas. Geen br. gezond, gewoon jammer. :-(
17 apr 2021 om 21:09 Helaas ruim 20 minuten te laat bezorgd. En bij onze bestelling zat ook niet de saus die we hadden besteld
17 apr 2021 om 20:32 Het eten was lekker en warm maar dat mag je wel verwachten na 2 uur wachten voor dat het bezorgd word heel jammer dat zo lang duurd
17 apr 2021 om 11:23 Zoals altijd was zowel het eten als de bezorging perfect. Heb eigenlijk nog nooit klachten over dit restaurant.
14 apr 2021 om 20:51 Eten was lauw, bestelling niet compleet. Zonde want het eten is verder prima.
10 apr 2021 om 20:11 Voor bestellen stond er 45 min, na bestellen werd het 60 min en uiteindelijk 70 min na bestellen werd het bezorgd... Bezorger wel erg vriendelijk! Eten was goed warm alleen de knoflooksaus op de Turkse pizza mag wel wat meer... Patat was erg goed!
3 apr 2021 om 1:57 Friet in de kapsalon erg zacht en vet
26 mrt 2021 om 22:30 Eten was weer erg lekker alleen niet heel warm. Vriendelijk bezorger.
26 mrt 2021 om 21:39 Eten was prima alleen bezorg tijd was wel heel erg lang. Na de aangeven 90 minuten hebben we nog ruim 20 minuten moeten wachten.